Uw accounts in goede handen!

 

Het beheer van uw bestaande klanten op korte en lange termijn is van onschatbare waarde.  Waar nodig kunnen wij dit beheer voor een deel van uw klantenportfolio op ons nemen. De opvolging hiervan kan zowel gebeuren in ons eigen CRM Systeem of in uw bestaande CRM.

We bespreken samen de strategie en tactieken om het beste resultaat te bekomen zowel voor u als voor uw klanten.  Eens uw klanten in ons beheer zijn, kunnen zijn genieten van een degelijke opvolging waarbij Service voor op staat.  Niet alleen met het oog op het behoud van uw portefeuille maar uiteraard tevens het uitbreiden van de business met deze bestaande B2B of B2C klanten.

Eens de lijn gezet gaan we aan de slag met uw klantenportefeuille, dit kan zowel telefonisch als face-2-face zijn of in een scenario waarbij u de afspraken opvolgt.  Op afgesproken interval rapporteren wij u de activiteiten en resultaten bij deze klanten en bespreken we de komende periode.  Zo blijft u volledig in controle maar krijgt u, uw handen vrij.

Deze dienst kan uiteraard ook ad-interim ingezet worden om een periode van verminderde capaciteit op te vangen in uw bedrijf, of net om capaciteit bij te maken.

Wij bieden deze dienst aan zowel onder de vorm van een Service Contract, Time & Material als een combinatie met variabele remuneratie.

 

Afbeeldingsresultaat voor account management