Contacten maken Contracten

 

Een tijdrovende taak maar één die vruchten opwerpt.  Indien u uw klanten bestand wilt uitbreiden is er niets zo efficiënt als Lead Generation.

Onze dienst neemt deze taak voor u op en boekt kwalitatieve afspraken in met uw klanten.  Via onze databanken of diegene door u aangeleverd gaan we aan de slag en contacteren uw prospecten.  Via een CRM houden we u op de hoogte van de vooruitgang en de resultaten.  Dit zowel in de optiek om afspraken voor u vast te leggen als voor direct selling in een B2B of B2C kader.

En dit op uw tempo.  Zo zullen we een bepaalde capaciteit ter beschikking stellen om uw zaak te vertegenwoordigen gewogen tegen het gewenste resultaat.

Scripts, databanken en CRM kunnen desgewenst door ons aangeleverd worden zo hoeft u helemaal aan niets meer te denken buiten uw afspraak.  Er wordt een trainingsmoment voorzien zodat onze medewerkers de nodige informatie kunnen inwinnen en hiermee aan de slag kunnen.

Onze medewerkers zijn getraind op telefoon verkoop en voeren dit dan ook gedreven uit, u kan dan ook op een professionele uitstraling rekenen.  Buiten telefonische lead generation staan wij ook in voor online kanalen.

 

Afbeeldingsresultaat voor lead generation