Wie bent u, volgens Google?

 

Ooit was onze online identiteit, toen nog niet zo belangrijk, een 1 op 1 verhouding met de website.  Deze vormde de unieke vitrine van uw zaak op de wereld.

Vandaag zijn de zaken snel veranderd, zo spelen sociale media als Facebook, Instagram, Twitter een cruciale rol in uw online identiteit en het gevoel mensen bij zaak krijgen.  Maar ook uw site heeft inmiddels reeds enkele versie gekend.  De oprukkende Amazones en Bol’s.com van deze wereld dringen ook de vraag op welk verkoopplatform u gaat hanteren.  Een eigen shop?  Of mee instappen op de bestaande platformen?

Het is een voltijdse bezigheid om dit allemaal bij te houden en uw zaak mee te laten blijven.  En toch ook een noodzaak.  De E-Commerce groeit ieder jaar aan en haar percentage tov klassieke kanalen blijft groeien.

Bij Sales2Market kan u terecht voor een volledig en geïntegreerd online beleid, dat spaart niet alleen kosten en tijd maar zorgt ook voor een uniforme aanpak die continuiteit uistraalt en bijgevolg een professioneel beeld weergeeft.

Door de unieke fusie van onze IT, Sales & Marketing expertise kan u rekenen op de middelen die vaak enkel voor grotere concurrenten ter beschikking staan.  Op maat van uw zaak.  Wij zijn uw one-stop-shop.

 

Afbeeldingsresultaat voor online identity