Een krachtig werkpaard ten diensten van je zaak!

 

De kracht van een gecentraliseerd klanten en administratie beheerpakket is voor de grote bedrijven reeds jaren van onschatbare waarde.  Niet alleen naar opvolging van verkopen en cont(r)acten maar ook naar inzichten.  Het geeft als het ware een cockpit van waaruit zowel de dagelijkse opvolging als de visie op lange termijn kan uitgewerkt worden.

Dankzij de cloud technologie is dit privilege niet langer weggelegd voor deze grote bedrijven maar kunnen nu ook KMO’s en zelfstandigen deze krachtige middelen tot zich roepen.  Wij bieden u dan ook graag als eerste op de markt een CRM / ERP oplossing op maat van jouw zaak!

Sales2Market heeft een volledig pakket geconfigureerd dat de KMO dient in haar dagelijkse opvolging van prospecten, klanten maar tevens facturatie, levering, klachtenopvolging en meer.

Het klopt dat dit reeds voor handen is bij enkele leveranciers echter Sales2Market is de eerste op de markt die een volledige configuratie voor jouw zaak heeft uitgewerkt.  Hierdoor kunnen we de prijs ernstig drukken en dus de waarde van het pakket voor jou verstevigen. 

Onze CRM / ERP oplossing is volledig te integreren met onze ander oplossingen en kan het volledige administratieve proces van uw zaak coördineren.  Het is een krachtig werkpaard dat je zal helpen tijd vrij te maken om je zaak verder te laten groeien.

Ontdek onze pakketen of vraag gerust om een vrijblijvende demo van onze KMO-CRM.

De kracht van een CRM is van cruciale waarde voor een KMO.