Je website als online etalage!

 

Er is een belangrijke evolutie in niet alleen de look en feel van websites maar de laatste technologieën verhogen tevens de functionaliteit voor zowel de gebruiker als de aanbieder.   Vaak vormt de website de allereerste impressie die men van je zaak krijgt.  Dit nog voor je klant één stap in uw zaak heeft gezet.

Websites hoeven niet steeds complex te zijn in tegendeel een structuur op mensenmaat versterkt de herkenning bij uw klant.  Echter ze dienen wel je imago en professionaliteit uit te stralen.

Aan de hand van een gesprek leren onze adviseurs wat de essentie van uw zaak is.  Door dit naast onze zowel zakelijke als technische expertise te leggen, komen we samen tot een onklopbare website strategie en ontwerp.

Géén templates bij Sales2market.  We maken een eerste ontwerp, startend van een wit blad, dat het karakter van je zaak haarfijn weerspiegelt. Een professionele website laten maken is tenslotte een persoonlijk proces.

Het website-ontwerp zetten we om in een vlot navigeerbare website met inhoud. We brengen jouw eigen website tot leven, volledig naar jouw wensen. Geen zorgen over coderen voor jou!

Integreer ook alvast sociale media op je website. Zo versterk je je online aanwezigheid en ben je consistent online zichtbaar. Meer likes, volgers en bezoekers verzekerd!

Wij zorgen voor ook voor een gemakkelijk bruikbaar content management systeem zodat je ook zelf de inhoud makkelijk kan aanpassen.

Kies voor het pakket dat het beste bij u aansluit wij zorgen voor de rest gaande van uw domeinnaam, het plaatsen op onze servers, back ups, veiligheid,… je website op maat is alvast een zorg minder.